Een knusse nagelsalon in Zwijndrecht

Een knusse nagelsalon in Zwijndrecht

Wanneer je op zoek bent naar een goede nagelsalon kies je niet snel voor een salon waar je geen persoonlijk gevoel bij krijgt. Je wilt even lekker in de watten worden gelegd, een kopje thee aangeboden gekregen en je trekt er toch even wat tijd voor uit. Je wilt je geen nummer voelen, of in een salon zitten met minstens 5 andere mensen. Je kiest liever voor een knusse, persoonlijke salon waar je je wensen duidelijk kan maken en je tevreden weer naar huis keert. Bij deze nagelsalon in Zwijndrecht krijg je absoluut waar voor je tijd en geld. Jouw wensen staan centraal en de nagelstyliste doet er alles aan jouw nagels mooier dan ooit te maken. Met haar kennis en ervaring is dat in een handomdraai gedaan!

Gecertificeerde nagelstyliste

Natuurlijk ga je voor kwaliteit, je wilt immers niet dat jouw nagels ernstig beschadigen doordat er slechte of goedkope producten gebruikt worden. Ook verwacht je dat de nagelstyliste weet wat ze doet. Zo zit je zeker goed bij de nagelsalon in Zwijndrecht. De nagelstyliste heeft door de jaren heen allerlei certificaties gehaald om jouw nagels perfect onder handen te nemen.

Hairextensions voor een volle coupe

Wie wil dat nou niet, iedere dag opstaan met een prachtige volle bos haar. Ook dat wordt bij deze nagelsalon in Zwijndrecht  aangeboden, je kunt zelfs een dubbele afspraak maken voor je nagels en je haar! Wat een verwennerij! Door middel van tapes, weaves of wax extensions heb jij in no-time het kapsel van je dromen.

100% human hair

Vanzelfsprekend ga jij voor de beste kwaliteit haar voor je extensions. Je wilt natuurlijk niet na een paar dagen al rond lopen met een vogelnestje op je hoofd. Daarom kies je bij deze nagelsalon in Zwijndrecht voor 100% human hair. Dit haar komt uit India en wordt door de vrouwen daar vrijwillig afgestaan in tempels. Na het offeren van het haar voelen de vrouwen zich weer rein en kan jij jaren lang genieten van een prachtige volle coupe!