De beste kapper van Rotterdam

De beste kapper van Rotterdam

Heb jij de beste kapper van Rotterdam ook zo gemist? Eigenlijk kun je corona ellende in twee categorieën indelen: Leed door het virus en het missen van zaken die je liever wel had gehad. Voor de eerste categorie is dit niet de plek. Maar in de tweede categorie moet het niet kunnen laten knippen van je haar toch op nummer één staan. Het scheelde een beetje dat je niet uit mocht gaan of ook maar een biertje mocht drinken op een terras. Dan konden tenminste niet te veel mensen die woeste ragebol zien die in de verste verte niet meer op een kapsel leek. 

Maak snel een afspraak bij de kapper in Rotterdam

Met het normaal worden van bijna wekelijkse persconferenties is ook het voortijdig lekken van informatie gewoonte geworden. Een van de grappigste perslekken vond recent plaats: Journalisten waren er achter gekomen dat Rutte een afspraak had bij zijn vaste kapper, enkele dagen nadat de volgende persupdate plaats zou vinden. Hilarisch toch, dat het groot nieuws is dat de premier een afspraak heeft bij zijn kapper! Dat was geen kapper in Rotterdam trouwens, maar vlakbij het torentje in Den Haag. En toch was het écht nieuws. Het betekende namelijk dat niet alleen Mark zijn mat eraf ging, maar die van jou ook. Maak dus snel een afspraak.

Wat heb je het meeste gemist?

We denken natuurlijk vooral aan de te lange lokken van onze mannelijke collega´s. Die dragen hun haar immers normaal niet tot aan hun schouders, dus dat viel wel op. Maar de kapsalon is zoveel meer dan de plek waar de schaar in te lange bloempotkapsels gezet wordt. Misschien liet je wel elke week je baardje lekker strak zetten. Of is je uitgroei nu aan het verraden dat je niet barbieblond bent. Of, en daar is ook niks mis mee, kwam je gewoon tweewekelijks even de dode punten eraf laten halen om lekker bij te kunnen roddelen. Hoe het ook zit, het mag en kan allemaal weer. Doe er je voordeel mee!