Is het een jongetje of meisje?

Is het een jongetje of meisje?

Wil je weten of jouw baby een jongen of meisje is en kun je niet wachten tot de 20 weken echo? De verloskundigenpraktijk in Rotterdam doet geslachtsbepaling in Rotterdam. Hier werken ervaren echoscopisten en verloskundigen, die met behulp van moderne apparatuur succesvolle geslachtsbepalingen kunnen uitvoeren.

Wanneer en hoe geslachtsbepaling Rotterdam?

Je kunt het geslacht van je kleintje beoordelen vanaf een zwangerschap tussen 15 en 16 weken. Als je in deze prille periode het geslacht wilt weten, kun je terecht voor een 2D echo: beelden die in zwart-wit worden getoond en een doorsnede van je baby laten zien, zoals je die ook ziet tijdens de echo aan het begin van je zwangerschap. Wat ook kan is een 3D echo. Je krijgt dan 3D en 4D beelden van jouw kleintje te zien. Deze beelden bieden meer diepte en perspectief. Ook zijn ze in kleur, zodat je je baby veel realistischer kunt zien. Na de geslachtsbepaling weet je of je een jongen of meisje krijgt. Ook ontvang je een paar foto’s van je kleintje.

Persoonlijke en behulpzame zorg

Je kunt rekenen op behulpzame en persoonlijke zorg als je kiest voor geslachtsbepaling in Rotterdam. Lukt het even niet om het geslacht van het kleintje te bepalen, omdat het in de verkeerde positie ligt? Dan neemt de verloskundige of echoscopist de tijd voor jou. Je mag even gaan bewegen, zodat het kleintje in de juiste positie gaat liggen voor het maken van een mooie echo, die onthult wat het geslacht van jouw kleintje is.

Voordelen geslachtsbepaling Rotterdam

Het voelt natuurlijk als een feestje om jouw kleintje al even te zien en om te weten of het een jongen of meisje wordt, maar er zijn nog meer voordelen van geslachtsbepaling Rotterdam:

  • Je hebt een dierbare herinnering op foto, waarmee je je partner, opa’s, oma’s, vrienden en familie kunt verrassen.
  • Je kunt je kinderkamer alvast gaan inrichten als jongens- of meisjeskamer.
  • Je kunt alvast een naam voor je kind bedenken.
  • Je kunt alvast babykleertjes gaan kopen.