Wenkbrauwen epileren Breda

Wenkbrauwen epileren Breda

Je wenkbrauwen in Breda laten epileren kan op diverse plekken. Vaak zijn dit algemene schoonheidssalons of kappers. Er zijn echter ook zaken welke gespecialiseerd zijn in wenkbrauwen. Het verschil is dat een schoonheidsspecialiste altijd een specialisme of voorkeur heeft, welke niet altijd de wenkbrauwen hoeven te zijn.

Wenkbrauwen epileren

Je wenkbrauwen epileren in Breda kan bij diverse specialisten. Het voordeel om dit bij een specialist te laten doen is dat zij weten wanneer ze moeten stoppen. Zij zien precies wat het effect is om een enkele haar te verwijderen of juist te laten zitten. Het epileren betekent ‘het verwijderen van haar inclusief haarwortel’. Dit heeft als gevolg dat een haar langer wegblijft dan wanneer je hem afknipt of scheert, en er zal geen stoppel ontstaan. Er zijn diverse opties om dit te bewerkstelligen. Zo kun je gebruik maken van een pincet, wax en hars.

Verschillende methodes

Met een pincet kan de specialist alleen de wat grotere haren pakken. Wil je dat donshaar en de kleinere haartjes ook meegenomen worden? Dan is het beter om te kiezen voor wax of hars. Al is hars weer wat achterhaald en op de meeste plekken vervangen voor wax. Wax geeft namelijk minder irritatie aan de huid dan hars. Het epileren met wax is een snelle, en vaak pijnloze, methode om de wenkbrauw te krijgen welke jij wilt.

Wenkbrauw stylen

De vorm van je wenkbrauw zegt veel over jouw gezichtsuitdrukking. Als de een bijvoorbeeld hoger zit dan de ander lijkt het of je altijd verbaasd kijkt. Kijk eens naar een willekeurig stripverhaal of cartoon. Hoe simpel de figuren ook zijn, de meeste hebben wenkbrauwen omdat de tekenaars daar de gezichtsuitdrukking mee vormgeven.

Wimperextensions

Bij de meeste wenkbrauwspecialisten kun je ook terecht voor wimperextensions. Dat zijn nepwimpers welke op of tussen jouw eigen wimpers geplakt worden. Omdat de oogleden bestaan uit erg dunne huid wordt er gebruik gemaakt van speciale wimperlijm. Met volle wimpers zie je er stralend en uitgerust uit, zo heb je geen mascara meer nodig.