Weer naar de kapper?

Weer naar de kapper?

De kappers in Nederland moesten vanaf december vanwege de corona lockdown op slot. Sinds begin maart kun je weer naar de kapper! Het liep dan ook storm bij de kappers in Nederland. Ben jij nog niet geweest? Je kunt een mooie knipbeurt krijgen bij een Hairdresser Amsterdam Zuid. De kappers staan voor je klaar om je bestaande look wat op te frissen. Of je nu krullen hebt of stijl haar, dat maakt niet uit. Maar je kunt ook een compleet nieuwe look laten creëren.

Highlights

Je kunt bijvoorbeeld highlights laten zetten bij een Hairdresser Amsterdam Zuid. Deze zijn het meest geschikt om in donker haar aan te brengen. Je kunt er eenvoudig meer diepgang mee aanbrengen. De highlights lichten bepaalde plukjes op. Je kunt highlights over je hele hoofd laten zetten (full head highlighting), je krijgt dan zo’n 70 folies in je haar. Voor als je je haar bijvoorbeeld wat blonder wilt maken maar niet compleet blond wilt gaan. Je kunt ze ook over een gedeelte van je hoofd laten zetten (half head highlighting). Zo’n hoofd vol met folies staat een beetje raar, maar het heeft een supermooi resultaat. Je kunt ook lowlights laten zetten. Je laat dan geen plukjes haar oplichten maar laat juist donkere stukken aanbrengen.

Laatste trends

Er zijn dus veel mogelijkheden bij een Hairdresser Amsterdam Zuid. En zowel dames als heren kunnen er terecht. De ervaren kappers zijn op de hoogte van de laatste trends dus kunnen jou van passend advies voorzien. Ook over diverse kleurbehandelingen kunnen ze adviseren. Misschien weet je niet zo goed welk kapsel je moet kiezen. Onder het genot van een kopje thee of koffie kun je even samen met de kapper sparren welke look jou het beste past. De kapper kijkt daarbij naar jouw gezichtsvorm, jouw huidige coupe, naar je make-up en kledingstijl. Daarna creëert de kapper de coupe die jou het beste past. Uiteraard krijg je tips hoe je je nieuwe coupe het best kunt onderhouden. Ook in de avonduren kun je vaak terecht bij een Hairdresser Amsterdam Zuid.