Op zoek naar een Thaise massage in Dordrecht?

Op zoek naar een Thaise massage in Dordrecht?

Wil jij even helemaal ontspannen? Met een Thaise massage in Dordrecht wordt jouw lichaam door middel van drukpunten en rek- en strekoefeningen soepel gemaakt. Deze massage onderscheidt zich van andere ontspannende massages waarin door middel van olie en wrijving wordt gemasseerd. Met een Thaise massage wordt geen olie gebruikt, en wordt er veel aandacht gegeven aan de energiebanen. Afhankelijk van de masseur, is een Thaise massage over het algemeen steviger en harder. Er wordt zo veel aandacht gegeven aan het behandelen van de spieren. Dit kan tijdens de massage zelf licht ongemak geven, maar daarna pluk je er de vruchten van.

Voordelen van een Thaise massage

Een Thaise massage in Dordrecht heeft vele voordelen op lichamelijk en geestelijk vlak. Op lichamelijk vlak worden je lichaamsdelen in ongebruikelijke houdingen gebracht. Hierdoor wordt het wel eens vergeleken met de yoga van de massages. Dit heft blokkades in je lichaam op, waardoor de energie vrijer kan stromen.  Het helpt bij het verminderen van nekpijn of rugpijn, en bevordert de bloedcirculatie. Zo wordt ook je immuunsysteem verhoogt en ervaar je meer energie. De Thais geloven dat het ouderdom tegengaat, waardoor jij je fitter en vitaler voelt. Na een massage voel je je als herboren, en dit effect houdt voor een paar dagen aan.

Hoe werkt een Thaise massage?

Zoals hierboven genoemd is een massage te vergelijken met  het aannemen van yogahoudingen. Daarnaast wordt dit gecombineerd met normale massagetechnieken, acupunctuur en rek- en strekoefeningen. Drukpunten in het lichaam, vergelijkbaar met de drukpunten die met acupunctuur worden behandeld, worden tijdens een Thaise massage in Dordrecht met helende aanrakingen behandelt. Zo worden blokkades opgeheven en het lichaam weer in balans gebracht. Aangezien er niet met ronddraaiende bewegingen wordt gemasseerd, kan je kleren aanhouden. Meestal krijg je een loszittende traditionele kledij waarin je gemakkelijk in houdingen kan worden begeleid. Na afloop krijg je meestal ook een kopje thee om weer te aarden. Met een Thaise massage zorg je voor je eigen lichaam en kom je even helemaal tot rust.